Små krabbmackor till champagnen

Underbara, enkla tilltugg till champagne eller cider! Hos oss finns de små krabbmackorna alltid med på nyårsafton.

Krabbmackor

För ca 1 dl röra:
1 burk salladskrabba à 170 g (120 g krabbkött)
2-3 msk äkta majonnäs
baguette i skivor
små citronbitar (skiva citron tunt och dela en skiva i små trianglar)

Låt krabbköttet rinna av ordentligt. Blanda sedan krabbköttet med majonnäs tills det binder ihop. Bred lite smör på skivad baguette, gärna skuren i sneda skivor. Lägg på rikligt med röra på varje brödbit. Dekorera med en liten citronbit.

Gott nytt år!

För mjölkfritt:

Använd äkta majjonnäs (ej lättmajonnäs) och kolla brödet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s